Beugelpotten en beugelflessen

Ontdek de glazen beugelpotten en beugelflessen van Dille & Kamille. Ideaal voor het bewaren van voedsel en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
0 12
0 12
25 artikelen
25 artikelen
Pagina

Beugelpotten en beugelflessen van Dille & Kamille 

Bewaar je voedsel op een overzichtelijke manier met de beugelpotten en beugelflessen van Dille & Kamille. Onze potten en flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 90 ml tot 3 liter, en zijn allemaal gemaakt van stevig glas. Onze potten en flessen zijn luchtdicht afsluitbaar, waardoor je voedsel langer vers blijft en je het langer kunt bewaren. 

Handig en praktisch  

Onze beugelpotten en beugelflessen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook handig in gebruik. De rubberen weckring zorgt ervoor dat er een vacuüm ontstaat in de fles of pot. Dit maakt het ideaal voor het bewaren van droge voeding, zoals rijst en pasta, maar ook voor verse producten zoals groenten en fruit. In de zomer kan je bijvoorbeeld onze beugelpotten gebruiken voor het inmaken van groenten en fruit. Veel soorten groente en fruit zijn dan rijp en kunnen in overvloed worden geoogst. Door een deel ervan in te maken, blijft het veel langer goed en bewaar je de smaak van de zomer. We helpen je graag op weg met deze inmaaktips

Verschillende maten en vormen  

Onze beugelpotten en beugelflessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo hebben we vierkante en ronde potten en flessen, waardoor er altijd een passende oplossing is voor jouw opbergwensen. Bestel ze nu online of kom langs in de winkel, en bekijk onze beugelpotten en beugelflessen.