Drinkglazen - Dille & Kamille

Drinkglazen

Ontdek het uitgebreide assortiment aan veelzijdige drinkglazen bij Dille & Kamille. Mooi om te zien en fijn om uit te drinken, maar ook om bijvoorbeeld je dessert in te presenteren!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 6
1 6
27 artikelen
27 artikelen
Pagina

Mooie drinkglazen bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille hebben we een uitgebreid assortiment aan veelzijdige drinkglazen om allerlei soorten koude, maar ook warme dranken uit te drinken. Zo zijn de drinkglazen mooi én functioneel. Daarnaast is het ook leuk om de glazen te gebruiken voor de presentatie van je dessert. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Eton Mess met frambozen. Vooral onze bolle drinkglazen zijn hier erg geschikt voor.

Verschillende soorten glazen

We hebben veel verschillende soorten glazen bij Dille & Kamille. Uiteraard hebben we een mooi assortiment aan drinkglazen waar je een lekker glas water of limonade uit kunt drinken. Maar ook voor de warmere dranken hebben we hittebestendige thee- en koffieglazen. Voor een mooie wijn of (speciaal) bier hebben we elegante wijnglazen en bierglazen voorzien van een voet. Kortom voor elk drankje hebben we wel een geschikt drinkglas bij Dille & Kamille!

Groene drinkglazen van gerecycled glas

Wanneer je op zoek bent naar meer unieke drinkglazen, dan zijn onze groene drinkglazen van gerecycled glas de ideale keuze voor jou. En kies je voor groen glas, dan maak je ook echt een ‘groene’ keuze. Lees hier meer over ons duurzame, groene glaswerk. De glazen zijn mooi te combineren met ons andere groene servies. Onze drinkglazen van gerecycled glas zijn echte ambachtelijke producten. Dit betekent dat kleur, dikte en het formaat van glas tot glas iets kunnen verschillen. Zo beschik je dus altijd over een uniek drinkglas!

Maak je drinkglazen set compleet

Bij Dille & Kamille vind je grote en kleine glazen, waarmee je jouw drinkglazen set compleet kunt maken. Of je nu liefhebber bent van onze handgemaakte drinkglazen van Marokkaans glas, onze glazen met facetten of toch liever gaat voor een eenvoudige en elegante keuze. Ze staan prachtig op elke feestelijke tafel, maar zijn ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Bekijk al onze drinkglazen nu en stel jouw set samen!