Pastasalade met pesto
Zin in een snel – maar lekker! – gerecht? Probeer dan deze pastasalade eens! En met onze vegan pesto maak je er makkelijk een vegan variant van.
Ingrediënten:
- Pasta (bijv. linguine met citroen en peper)*
 - Pesto alla Genovese (eventueel vegan)*
 - Doperwten
 - Babyspinazie
 - Sugarsnaps
 - Citroen
 - Munt
 - Walnoten
 - Zwarte peper*
 - Parmezaanse kaas (niet bij de vegan variant)
 
Benodigdheden:
- Koekenpan*
 - Snijmesje*
 - Vergiet*
 - Rasp voor kaas*
 - Pepermolen*
 
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:
- Kook de pasta en giet af.
 - Meng de pesto erdoor.
 - Kook de doperwten en de sugar snaps een paar minuten en mix de groente, samen met de babyspinazie, door de pasta.
 - Snij de verse munt fijn, rooster de walnoten kort en strooi over de pastasalade.
 - Naar eigen smaak citroen over de salade uitknijpen en op smaak brengen met zwarte peper en eventueel Parmezaanse kaas.
 







