Paasdecoratie - Dille & Kamille

Paasdecoratie

Maak een feestje van je paastafel met onze wollen eierwarmers, vrolijk tafeltextiel en leuke paashangers. Leg bijvoorbeeld op elk bord een servet waar je een mooi lente-takje of droogbloemetje aan vastknoopt met eventueel nog een leuke paashanger. Of… vouw konijnenoren van de servetten!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
49 artikelen
  1. Paasdecoratie kip, vilt, geel
    Paasdecoratie kip, vilt, geel
    4 , 95
    Niet online, bekijk winkelvoorraad
49 artikelen
Pagina

Paasdecoratie koop je bij Dille & Kamille

Haal de paasversiering in huis en maak van Pasen één groot feest met de mooie decoratie van Dille & Kamille. Tijdens deze gezellige dagen geniet je van uitgebreid brunchen en eten met vrienden en familie en natuurlijk van het schilderen, verstoppen en zoeken van Paaseieren. Met onze prachtige paasdecoratie tover je jouw huis om tot een gezellig voorjaarshuis. Of je nu zoekt naar paashangers om je paastakken te versieren, of naar vrolijke wollen eierwarmers, bij Dille & Kamille ben je aan het juiste adres.

Haal het voorjaar in huis met onze paasversiering

Onze paasversiering is er in verschillende soorten en maten, zoals vilten hangers in de vorm van een ei of een haas, tot glazen hangers en vrolijke vilten bloemen. Of je nu houdt van mooie kleuren of meer van neutraal, met onze paasversiering kan je alle kanten uit. Daarnaast hebben we ook leuke mandjes voor de paaseieren en hebben we paasservetten, tafelkleden en lopers in een mooie voorjaarsprint en prachtig servies om de tafel mee aan te kleden.

Versier je paastak met onze vrolijke paashangers

Maak jouw paastak dit jaar extra speciaal met onze prachtige paashangers van natuurlijke materialen. Bij Dille & Kamille hebben we een mooie collectie hangers van hout, papier, glas en vilt, die zorgen voor een gezellige sfeer en warme uitstraling. Versier de takken samen met jouw familie of dierbaren en creëer zo fijne tradities van een echt paasfeest.

Helemaal klaar voor het paasfeest

Naast de hangers en decoraties, hebben we bij Dille & Kamille ook allerlei lekkers voor het paasfeest. Denk aan heerlijke paaseitjes van chocolade, bakmixen voor feestbrood of cakes en een uitgebreid assortiment aan thee. Zo kan je genieten van een gezellige tijd samen met jouw dierbaren. Bestel onze paasdecoratie en -versiering eenvoudig online of kom de sfeer proeven in een van onze winkels. We staan voor je klaar om jou te helpen bij het kiezen van de mooiste artikelen voor een onvergetelijk paasfeest. Vrolijk Pasen!