Voor ons geen Black Friday maar Green Friday!

Geluk zit bij ons niet in korting, maar in iets goeds doen voor de natuur. Daarom is Dille & Kamille in 2018 gestart met Green Friday, op de dag dat consumenten wereldwijd worden aangespoord tot kopen door middel van kortingen en acties. Op deze Black Friday - dit jaar op 26 november - wil Dille & Kamille juist extra aandacht vragen voor de natuur. We planten nieuw bos aan, steunen het onderhoud van bestaande bossen, zetten al onze kanalen op groen en gaan op vrijdag, in plaats van winkelen met korting, lekker de natuur in! Doe je mee? 

Nieuw bos en onderhoud bestaande bossen

Dille & Kamille wil de wereld al sinds 1974 een stukje groener maken. Het liefst elke dag! Green Friday is een mooi moment om dit nog wat extra te doen. In samenwerking met Trees for All (Nederland), BOS+ (België) en Kölner Grün (Duitsland) steunen we daarom projecten die bestaande bossen onderhouden én planten we nieuw bos aan. In de drie landen samen gaat dit om een totale oppervlakte van 4000m2.

De natuur in: meer heb je niet nodig!

We willen onze klanten in Nederland, België en Duitsland inspireren om ook iets ‘groens’ te doen op Green Friday. Onze tip: ga op vrijdag, in plaats van winkelen met korting, lekker de natuur in en geniet van een mooie, winterse wandeling. Of maak een ‘groene’ DIY, help de vogels in je tuin of op je balkon of breng op een andere manier je dag in de natuur door. Want de natuur geeft ons alles, zonder korting!  

Op groen

Vandaag staan alle kanalen van Dille & Kamille op groen. Geen advertenties dus en geen aandacht voor spullen, maar inspirerende blogs en tips over de natuur! 

Ontdek jouw verborgen impact

De online tool Mijn Verborgen Impact laat zien waarmee wij in Nederland de meeste impact op de planeet veroorzaken. Ontdek jouw eigen impact top 10 via de test: zo weet je waar jij het beste mee aan de slag kunt als je effectief wilt verduurzamen.

Doe hier de test!

Bedrijven en Green Friday

Vorig jaar zijn we met Dille & Kamille, vanuit ons gedachtegoed, gestart met Green Friday. Dit jaar zijn we niet het enige bedrijf! We slaan de handen ineen met gelijkgestemde retailers om samen een nog grotere impact te kunnen maken. Samen maken wij de wereld op deze dag een stukje groener en planten we een nog groter bos! Wil je met jouw bedrijf ook meedoen met Green Friday? Neem dan contact met ons op via pers@dille-kamille.com.

The Green Labels, Moyee Coffee, Talent voor de Gemeente, Goood, Decathlon, Neeve, Plantsome, The Green Beauty Market, Het Goed, Rewind Design,

#greenfriday