Voor ons geen Black Friday maar Green Friday!

Geluk zit bij ons niet in korting maar in iets goeds doen voor de natuur. Daarom willen wij de wereld op deze dag een stukje groener maken. Dit doen we door, in samenwerking met Trees for All Nederland, 1000m2 nieuw bos te planten in Nederland en Costa Rica!

Over Trees for All

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Voor elke boom die in Nederland geplant wordt, wordt ook een boom gedoneerd aan één van hun buitenlandse bosprojecten. Zij kiezen bewust ook voor projecten in ontwikkelingslanden om de bestaande tropische bossen te beschermen, nieuw bos aan te planten én de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren.

Doe jij ook mee?

Je kunt zelf ook iets doen om van Black Friday een Green Friday te maken. Geef wat extra liefde aan je kamerplanten, maak een wandeling in het groen, plant een boom in je tuin of doe een ‘groene’ donatie. Hier lees je onze tips!

Bedrijven en Green Friday

Vorig jaar zijn we met Dille & Kamille, vanuit ons gedachtegoed, gestart met Green Friday. Dit jaar zijn we niet het enige bedrijf! We slaan de handen ineen met gelijkgestemde retailers om samen een nog grotere impact te kunnen maken. Samen maken wij de wereld op deze dag een stukje groener en planten we een nog groter bos! Wil je met jouw bedrijf ook meedoen met Green Friday? Neem dan contact met ons op via pers@dille-kamille.com.

The Green Labels, Moyee Coffee, Talent voor de Gemeente, Goood, Decathlon, Neeve, Plantsome, The Green Beauty Market, Het Goed, Rewind Design,

#greenfriday