Dille & Kamille lanceert 'Schoonmaakgeheimen'

Sinds kort ligt het boekje 'Schoonmaakgeheimen' in de Dille & Kamille winkels. Met deze eigen uitgave, vol 'groene' tips voor een schoon en opgeruimd huis, laat Dille & Kamille zien dat duurzaam schoonmaken niet duur of ingewikkeld is. Van een slimme vlekkengids en tips voor onderhoud tot eenvoudige 'recepten' om zelf milieuvriendelijke schoonmaakmiddeltjes te maken, 'Schoonmaakgeheimen' geeft antwoord op alle poetsvragen.


De 'groene' schoonmaak

Duurzaamheid staat al sinds de oprichting in 1974 hoog in het vaandel van familiebedrijf Dille & Kamille. Geen plastic maar natuurlijke materialen, tijdloze spullen voor huis, tuin en keuken, je ziet het terug in de winkels. Daar hoort ook met respect voor het milieu je huis schoonmaken bij. "Steeds meer mensen kiezen voor een bewust en duurzaam leven," licht Algemeen directeur Hans Geels toe. "Met 'Schoonmaakgeheimen' willen we laten zien dat de 'groene' schoonmaak helemaal niet ingewikkeld is en zelfs leuk kan zijn."

Duurzaamheid begint in het keukenkastje

Geen massa plastic flessen met agressieve middeltjes, maar een paar goedwerkende reinigers op natuurlijke basis, daarmee doe je jezelf en je huis, maar ook het milieu en je portemonnee een plezier. Dille & Kamille wijst met 'Schoonmaakgeheimen' de weg. Welke basics mogen niet ontbreken en waar gebruik je ze voor? Hoe maak je zelf milieuvriendelijke allesreiniger of luchtverfrisser? Waarmee onderhoud ik mijn mooie houten snijplank?

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd

In een schoon, opgeruimd huis is het fijn thuiskomen en ontspannen. 'Schoonmaakgeheimen' geeft tips om je huis, van zolder tot keuken, aan te pakken en vooral ook bij te houden. Een handig hulpmiddeltje is de 'Afstreepkalender': welke dingen moet je elke dag schoonmaken, en wat doe je eens per week of maand?

Een echt Dille & Kamille boek

Met 'Schoonmaakgeheimen' wil Dille & Kamille haar klanten een praktisch naslagwerk bieden: naast de schoonmaak komen ook recycling, onderhoudstips en een uitgebreide vlekkengids aan bod. Het is ook een ' typisch Dille-boekje' geworden, vol handige weetjes en mooie sfeerbeelden. Het is voor €14,95 te koop in alle winkels van Dille & Kamille en natuurlijk ook online in de webwinkel.