Gestoofde little gem 

Little gem is heerlijk in salades of op een sandwich, maar je kunt deze veelzijdige slasoort ook stoven. Zo maak je er een verrassend bijgerecht van!  

Aantal personen: 4

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding 

  1. Hak het sjalotje fijn. 
  2. Doe de boter in de pan en bak de gesnipperde sjalot glazig. 
  3. Snijd de kropjes little gem in de lengte doormidden en bak ze kort op de snijkant. 
  4. Keer de kropjes om en blus af met de bouillon. 
  5. Voeg de mosterd toe, leg het deksel op de pan en stoof de little gem in 10 à 15 minuten zachtjes gaar. 
  6. Breng op smaak met peper en zout. 
  7. Leg de kropjes op een bord of mooie schaal.  
  8. Besprenkel de gestoofde little gem voor het serveren met de kruidenolijfolie.