Dieren in de tuin - Dille & Kamille

Dieren in de tuin

Geef de dieren in je tuin, of op het balkon, een thuis met bijvoorbeeld een insecten- of vlinderkast of een schuilplaats of voederhuis voor vogels.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 28
1 28
Kleur
26 artikelen
26 artikelen
Pagina

Help de egel met onze egelmand

Egels hebben het steeds lastiger in Nederland, daarom is het goed om ze een handje te helpen. Met onze egelmand kan een egel zijn winterslaap veilig houden. Plaats de egelmand op een beschutte en rustige plaats in de tuin en leg er wat bladeren in. Doe er vervolgens ook nog wat bladeren op en je hebt een heerlijk huisje voor de egel gecreëerd. Daarbij mogen vogels natuurlijk ook niet in je tuin ontbreken. Voor de vogel hebben we ook fijne nestkastjes, nestbuidels, vogelhuisjes en schuilplaatsen voor vogels.

Meer insecten in je tuin met ons insectenhotel

Insecten zoals bijen, vlinders en lieveheersbeestjes krijgen het steeds moeilijker met alle ‘stenen’ tuinen in Nederland. Maak het ze daarom aangenaam met een comfortabel huisje. Voor de vlinder hebben we een leuke vlinderkast waarin vlinders kunnen schuilen bij slecht weer, of overwinteren. Ook voor de bij hebben we mooie kastjes, waar ze hun eitjes inleggen en hun jongen grootbrengen. In ons lieveheersbeestjeskastje kunnen lieveheersbeestjes overwinteren tussen de droge dennenappels. Naast dat de beestjes er lief uit zien, zijn ze ook nog eens goed voor je tuin. Ze eten namelijk massa’s aan schadelijke bladluizen. Hoe meer lieveheersbeestjes in de tuin, hoe beter!

Insectenhotel zelf samenstellen bij Dille & Kamille

Naast onze gewone dierenhuisjes hebben we ook stapelbare huisjes in ons assortiment. De stapelbare huisjes zijn zeshoekig, waardoor jij ze zelf kunt samenstellen en jouw favoriete huisjes kunt opstapelen. Zo hebben we bijvoorbeeld een stapelbare lieveheersbeestjeskast, insectenkast, bijenkast en vlinderkast. Door de verschillende kastjes op te stapelen kan je een groot insectenhotel in je tuin maken.