Bruschetta-plank

Bruschetta-plank

Deze twee soorten bruschetta, met geroosterde tomaatjes en met artisjokkencrème en citroenrasp, zijn lekker bij de borrel of als voorafje. Feestelijk om te serveren op een mooie plank!



Bereidingstijd: ± 25 minuten

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding 

  1.  Verwarm de oven voor op 150 °C.
  2. Bereid de mix voor bruschetta volgens de beschrijving op de verpakking.  
  3. Snij het stokbrood in schuine sneetjes van +/- 2 cm, besprenkel met een beetje olijfolie en rooster ze.
  4. Rooster de tomaatjes in +/- 20 minuten gaar.
  5. Verdeel de mix over de helft van de bruschetta’s en garneer met de geroosterde tomaatjes. 
  6. Besmeer de andere helft van de bruschetta’s met artisjokkencrème en rasp er wat citroenschil over. 
  7. Serveer de bruschetta’s op een mooie houten plank.