Duurzamer leven? Bespaar energie met Dille's douchewekker!

Korter douchen scheelt energie en is duurzamer. En met de energieprijzen van tegenwoordig is korter douchen ook nog eens goed voor de portemonnee. Maar hoe weet je nu hoe lang je onder de douche staat?

Daar hebben wij iets op bedacht: Dille’s douchewekker! Om je te helpen met korter douchen maakten wij een afspeellijst met klassieke muziekstukken die allemaal 5 minuten duren, zodat je, zodra het muziekstuk is afgelopen, de kraan kan uitdraaien. Op deze manier werkt douchen met klassieke muziek niet alleen heel ontspannend, maar ook nog eens energiebesparend. Kies je nummer, en genieten maar!

                                                                           Klik hier voor onze afspeellijst!

Klassieke muziek en Dille & Kamille

Klassieke muziek speelt een belangrijke rol bij Dille & Kamille: klassieke muziek is tijdloos en draagt bij aan een prettige en ontspannen sfeer in onze winkels. Daarom hebben we een aantal mooie samenwerkingen om klassieke muziek voor iedereen toegankelijk te maken!

Natuurlijke verzorging

Bij Dille & Kamille kan je ook lekkere douchespullen vinden van duurzame materialen en natuurlijke grondstoffen. Zoals onze natuurspons, scheermesjes van biocomposiet (een mengsel van dennenhars en bamboevezel), herbruikbare wattenschijfjes en onze plasticvrij verpakte gezichtszeep. En ons bad textiel, zoals onze handdoeken, washandjes en toilettassen zijn gemaakt van bio-katoen!