Het Dille & Kamille kerstmenu 2025
Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!
Bekijk hieronder alvast het feestmenu, de recepten zijn vanaf 1 oktober op deze pagina te vinden.
Amuse
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie
Voorgerecht
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel
Hoofdgerecht
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses
Dessert
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek
Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!
Amuse
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie
Bekijk het recept >
Voorgerecht
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel
Bekijk het recept >
Hoofdgerecht
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses
Bekijk het recept >
Dessert
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek
Bekijk het recept >