Het Dille & Kamille kerstmenu 2025

Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!

Amuse 
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie. Naar het recept >

Voorgerecht 
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel. Naar het recept >  

Hoofdgerecht  
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses. Naar het recept >   

Dessert  
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek. Naar het recept >

Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie. Naar het recept >
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel. Naar het recept >  
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses. Naar het recept >   
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek. Naar het recept >
Shrub met citroen en gember. Naar het recept >
Feestelijke tulband. Naar het recept >
Pompoenravioli met truffel-parmezaansaus en salieboter. Naar het recept >
Cannelloni van aubergine met ricotta en pesto. Naar het recept >  
Feestelijke knolselderijsteak. Naar het recept >  
Cannoli met pistachecrème en rozenblaadjes. Naar het recept >
Tulband met peer en abrikoos. Naar het recept >
Cannelloni van aubergine met ricotta en pesto. Naar het recept >