Proost samen op een gezellige Kerst met deze verrassende shrub: vol smaak én kleur door de citroen en korenbloemblaadjes.
- Home
- Laat je inspireren
- Kerstmis met Dille
- Het Dille & Kamille kerstmenu
Het Dille & Kamille kerstmenu 2025
Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!
Amuse
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie. Naar het recept >
Voorgerecht
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel. Naar het recept >
Hoofdgerecht
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses. Naar het recept >
Dessert
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek. Naar het recept >
Tips en inspiratie
- Laat je inspireren
- Kerstmis met Dille
- Het Dille & Kamille kerstmenu
- Pompoenravioli met truffel-parmezaansaus en salieboter
- Cannoli met pistachecrème en rozenblaadjes
- Cannelloni van aubergine met ricotta en pesto
- Feestelijke knolselderijsteak
- Shrub met citroen en gember
- Tulband met peer en abrikoos
- Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie
- Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesse
- Saffraanrisotto met gepekelde eidooier en truffel
- Witte chocolademousse met matcha op een brosse amandelkoek
- Het Dille & Kamille kerstmenu
- Kerstmis met Dille







































