Het Dille & Kamille kerstmenu 2025

Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!

Bekijk hieronder alvast het feestmenu, de recepten zijn vanaf 1 oktober op deze pagina te vinden.

Amuse 
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie  

Voorgerecht 
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel  

Hoofdgerecht  
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses   

Dessert  
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek  

Een verrassend hoofdgerecht, bijzondere bijgerechten en een lekker dessert met matcha… Met dit feestmenu verras je al je gasten!

Amuse 
Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie  
Bekijk het recept >

Voorgerecht 
Saffraanrisotto met gepekelde eierdooier en truffel  
Bekijk het recept >

Hoofdgerecht  
Gekonfijte portobello’s met kruidige wintergroente en pommes duchesses   
Bekijk het recept >

Dessert  
Witte chocolademousse met matcha op een ‘schoteltje’ van brosse amandelkoek  
Bekijk het recept >

Shrub met citroen en gember. Naar het recept >
Pompoenravioli met truffel-parmezaansaus en salieboter. Naar het recept >
Cannelloni van aubergine met ricotta en pesto. Naar het recept >  
Feestelijke knolselderijsteak. Naar het recept >  
Cannoli met pistachecrème en rozenblaadjes. Naar het recept >
Tulband met peer en abrikoos. Naar het recept >
Cannelloni van aubergine met ricotta en pesto. Naar het recept >