Chocolade met het Rainforest Alliance keurmerk

Duurzaamheid is belangrijk voor Dille & Kamille.  Daarom kopen wij een deel van onze cacao op verantwoorde wijze in bij Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. 

De cacao-industrie staat voor grote duurzaamheidsuitdagingen op sociaal, economisch en milieugebied. De Rainforest Alliance streeft ernaar deze uitdagingen aan te pakken, door middel van betere landbouwpraktijken die zorgen voor hogere oogstopbrengsten, hogere inkomsten, maar ook door veiligere arbeidsomstandigheden en een verbeterde biodiversiteit.

Op deze manier draagt Dille & Kamille bij aan een betere wereld voor mens en natuur.

Onze chocoladerepen van 130 gram met het Rainforest Alliance keurmerk zijn er in verschillende smaken, zoals melkchocolade met framboos en macaron of appeltaart en kaneel. Ook is er een speciale reep met een smaak van het seizoen, voor dit najaar is dat een chocoladereep met koffie en kardemom.

Bekijk hier het recept voor chocoladecake met espresso, die je maakt met onze chocoladereep koffie-kardemom.

Bekijk hier ons complete assortiment aan chocolade >

 

Ambachtelijk gemaakte repen

Ons aanbod aan chocoladerepen is samengesteld door Vivian van Wordragen, de Category Manager Food van Dille & Kamille. Onze repen van 130 gram worden speciaal voor ons gemaakt in een ambachtelijk chocolade-atelier in Amsterdam. Een belangrijk deel van het team dat werkt in deze grote open werkplaats, bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, psychische of mentale beperkingen en Wajongers.

Onze chocolade