Winter bij Dille & Kamille

Rust in huis

Voor de natuur is de winter een tijd van verstilling. Ook wij zoeken dit koude seizoen de rust van ons huis op. Met een plaid, kruik en stoomkruiden warmen we op en kunnen we ontspannen. En met een winters weekmenu genieten we elke dag van een gerecht met groente. Zo beginnen we het jaar goed!

Onze favorieten voor dit seizoen

Winter bij Dille

De warmte van thuis

Winter bij Dille

Puur ontspannen

Winter bij Dille

Vogels op bezoek

Natuurlijk vergeten we deze winter de vogels niet: met voedertips en nestkastjes voor buiten krijg je deze hele winter vogels op bezoek!

De seizoenen van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille geloven we dat het goed is om als mens met het ritme van de seizoenen mee te bewegen. In de winter houdt de natuur zich rustig en is het voor ons ook fijn om te onthaasten en op te laden.

Want als het eenmaal lente is, barst het nieuwe leven los: bomen en planten worden groen, lammetjes huppelen in de wei en ook wij krijgen vanzelf meer energie.

De zomer nodigt ons uit om zoveel mogelijk buiten te zijn, en te genieten van de zon, en in de herfst, wanneer de dagen korter worden, gaan we juist weer meer naar binnen.

Door naar de natuur te kijken, zien we wat voor ons ook goed is om te doen in de verschillende jaargetijden.

Kom jij bij ons werken?

Bij Dille & Kamille werk je in een inspirerende werkomgeving en in een team met een fijne, informele werksfeer. Wil jij werken bij Dille & Kamille en één van onze teams komen versterken? Hieronder vind je alle vacatures!

Vacatures

Stage & open sollicitatie