Bircher muesli
Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 100 gr havermout (fijne havermoutvlokken)
• 250 ml
melk
• 1 el
honing
• 2 el
chiazaad
• 200 gr
bevroren frambozen (ontdooid)
topping
• kwark
• vers
fruit (bijvoorbeeld frambozen en bramen)
• granola
Benodigdheden: vork*, kom*, weckpot met
deksel*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Prak de ontdooide frambozen en meng ze met 1 el chiazaad en eventueel een scheutje melk.
- Doe dit mengsel onderin een weckpot.
- Meng de havermout met de melk en 1 el chiazaad. Voeg naar smaak honing toe.
- Doe bovenop de frambozen in de weckpot.
- Zet de bircher muesli afgedekt een nacht in de koelkast.
- Haal de weckpot voor het ontbijt uit de koelkast en vul hem aan met een lepeltje kwark, vers fruit en eventueel nog wat zelfgemaakte granola.
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Maura van Yellow Lemon Tree blog.