Zo maak je een bakplanning voor de hele week!

De hele week genieten van lekkere baksels: wie wil dat nou niet? Grote kans dat het er bij inschiet als je het druk hebt met jezelf, je werk, je gezin… Wij geven je een paar handige tips om handig vooruit te plannen en elke dag van de week een lekker baksel te kunnen eten! 

Dit is natuurlijk wel een heel uitgebreide planning: haal er vooral uit wat jij wilt maken wanneer jij de tijd ervoor hebt. Heb jij alleen tijd op woensdag en zaterdag? Of is juist maandagavond jouw bakavond? Maak dan een aantal dingen klaar uit onderstaande planning. Veel bakplezier!


Zondag

Extra veel tijd om te bakken

Bananenbrood

Op zondag start de bakweek: dit is namelijk de dag waarop je (over het algemeen) net iets meer tijd hebt om in de keuken te staan. Vandaag maken we:


Vrijdag

Een lekker toetje om het weekend in te luiden

Crumble met appel en blauwe bessen

Vandaag maken we de madeleines van gisteren, lekker! We maken vanavond ook een lekker toetje om het weekend in te luiden. Bijvoorbeeld deze crumble met appel en blauwe bessen of deze financiertjes, voor bij de koffie, na het eten.


Zaterdag

Verwen jezelf met deze scones

Scones

Het is weekend: verwen jezelf met deze scones, voor bij het ontbijt of voor bij de thee vanmiddag. Lekker met clotted cream en jam!


Wil je zelf een bakplanning maken voor de hele week? Download hier een handige bakplanning!