Burrata met bloedsinaasappel

Voor 2 personen

Ingrediënten:
• 1 grote bol burrata (verse Italiaanse kaas, een combinatie van mozzarella en room)
• 2 (bloed)sinaasappels
• olijfolie*
• gedroogde lavendel*
• peper en zout*

 Benodigdheden: dunschiller*, officemes*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:

  1. Schil de sinaasappels met een dunschiller tot tegen het vruchtvlees.
  2. Snijd vervolgens tussen de vliesjes en haal de partjes vruchtvlees er voorzichtig tussenuit (‘peler à vif’).
  3. Schik de sinaasappelpartjes op een serveerschaal rond de burrata.
  4. Bedruppel met wat olijfolie, kruid af met peper en zout en strooi er wat gedroogde lavendel over.
  5. Serveer meteen. 

Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.