Win een weekendje middenin de natuur!

Door in de natuur te zijn kom je los van je dagelijkse bezigheden, de klusjes van thuis, je werk etc. En door verbinding te maken met de natuur, maak je ook weer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Je komt tot rust en krijgt nieuwe energie. En daarom maak je deze maand bij Dille & Kamille kans op een ontspannen weekendje weg. Middenin de natuur!

Doe mee aan de winactie van Dille & Kamille en wie weet word jij binnenkort wakker in een vakantiehuisje in Dille-stijl!

Wat kan je winnen?

Als je meedoet aan deze winactie maak je kans op een weekend (3 nachten: van vrijdag t/m maandag) voor 4 personen in een bijzondere vakantiewoning van Buitenleven Vakanties in Gorssel (Gelderland) tussen 1 oktober 2021 en 31 maart 2022.

En alsof dat nog niet fijn genoeg is, wordt het huisje ook nog eens extra mooi aangekleed met de artikelen van Dille & Kamille. Zo kom je helemaal tot rust in Dille-stijl!   

Hoe doe je mee?

Maak een moodboard waarop je ons laat zien hoe jij een vakantiehuisje middenin de natuur – om helemaal tot rust in te komen - zou inrichten met de artikelen van Dille & Kamille. 

Om het iets gemakkelijker te maken, hebben we een template voor je gemaakt om je een beetje op weg te helpen. Maar als je liever alles zelf wilt doen, mag dat natuurlijk ook! Gebruik je creativiteit om jouw huisje helemaal ‘Dille’ te maken. 

 1. Download hier het template
 2. Zet het template in Powerpoint of Word zodat je ermee aan de slag kunt. Je mag uiteraard ook zonder het template werken en er zelf iets moois van maken!
 3. Scrol door alle artikelen in onze webwinkel en knip en plak de artikelen die jij in jouw vakantiehuisje in de natuur zou willen op het template
 4. Sla je bestand op als .jpeg, PDF of PPT (maximaal 1 MB) en upload jouw inzending hier.

De inzendingen worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en Dille-sfeer. 

Tot wanneer loopt deze winactie?

De winactie loopt t/m 30 juni 2021. Uiterlijk 5 juli 2021 ontvangt de winnaar bericht via e-mail.

 

Over het verblijf

Ben jij de gelukkige winnaar van deze winactie? Dan verblijf je een weekend in ‘De Ooievaar’ of in ‘Nieuw Senneke’. Deze twee knusse, comfortabele 'tiny houses' liggen midden in bosgebied 't Zand bij het Gelderse Gorssel (tussen Deventer en Zutphen). De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en  dankzij de grote glazen wand heb je een schitterend uitzicht op de omgeving, op voorbij komende eekhoorns én op de ooievaarsnesten - en hun bewoners - in de bomen rondom de woning.

Vanuit je huisje kan je heerlijk wandelen en fietsen in een prachtig, gevarieerd landschap en ’s avonds ontspan je in een comfortabele stoel bij de warmte van de houtkachel.

Actievoorwaarden 

 • Prijs: weekend (3 nachten: van vrijdag t/m maandag) voor 4 personen in één van de 2 woningen 'De Ooievaar' of 'Nieuw Senneke' van Buitenleven Vakanties in Gelderland
 • Vertrekdatum: tussen 1 oktober 2021 en 31 maart 2022, vakantieperiodes en feestdagen uitgesloten 
 • Om deel te nemen aan deze winactie moet je minimaal 18 jaar zijn
 • Per persoon mag je 1 keer aan de winactie deelnemen
 • De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld
 • De prijs is niet overdraagbaar aan een ander 
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Buitenleven Vakanties van toepassing
 • Werknemers van Dille & Kamille zijn uitgesloten van deelname

De natuur in met Buitenleven Vakanties

De naam zegt het al: bij Buitenleven Vakanties vind je bijzondere vakantiewoningen, middenin de natuur. Kom tot rust in een boswachterswoning, een koetshuis, een voormalige woning van een sluiswachter, een oude boerderij, een karakteristiek theehuis of in één van de andere unieke vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties. Grotere groepen kunnen genieten van een verblijf in een kasteel of een prachtige oude villa!    


Tips en inspiratie