Een thee voor elk moment van de dag

Bij Dille & Kamille vind je heel veel soorten thee, voor elk moment van je dag. Hieronder tippen wij onze favoriete thee, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. 

7.00 uur Citroengras verveine groene thee 

Stel de dagelijkse dingen nog even uit en geniet van een lekkere kop thee. Met onze groene thee met citroen en verveine is het heerlijk wakker worden. Start de dag verfrist met de zachte smaak van groene thee, met een vleugje van geurig citroengras en citroenverbena. 

10.00 uur Appel/kaneel Rooibos 

De ochtend vliegt voorbij, dus maak even tijd om af remmen en te ontspannen met een thee-moment in de ochtend. Wij tippen hiervoor onze geurige Appel Kaneel Rooibos, een klassieke combinatie die bij veel mensen in de smaak valt. Heerlijk met een puntje appeltaart of onze melkchocolade met de smaak van appeltaart en kaneel.

12.00 uur Pai mu tan witte thee

Pai mu tan is een bijzondere witte thee waarvoor alleen de beste, donzige 'witte' bladknopjes en eerste twee blaadjes van de theestruik worden geplukt. Deze delicate lichtfrisse thee is met zijn zachte nootachtige geur erg lekker om bij de lunch te drinken. De smaak is niet overheersend, en combineert goed met zowel hartig beleg als zoete broodjes. Eet smakelijk!

16.00 uur Sinaasappel gember thee 

Last van een middagdip? Deze geurige melange van zwarte thee, sinaasappelschil en lekker veel gember kikkert je snel weer op om de rest van de dag door te komen. 

19.00 uur Ontspannende kruidenthee 

Onze kruidenthee ‘Ontspanning’ is een zacht zoete mix van kruiden, bloemen en vruchten als venkel, appel, rozenbottel en kamille. Met deze thee is het heerlijk ontspannen na de avondmaaltijd, en geeft ook een beetje pit om er een gezellige avond van te maken. 

22.00 uur Venkel steranijs kruidenthee 

De troostende, zoete smaak van anijs in een warm drankje is heerlijk om te drinken voor het slapengaan. Sluit de dag af met deze kruidenmelange van steranijs, anijszaad en een lichte toets van venkel, hibiscus en peer. Doe er eventueel nog een lepeltje honing in. Slaap lekker!