Recepten
Pastasalade met pesto
Zin in een snel – maar lekker! – gerecht? Probeer dan deze pastasalade eens! En met onze vegan pesto maak je er makkelijk een vegan variant van.
Ingrediënten:
- Pasta (bijv. linguine met citroen en peper)*
- Pesto alla Genovese (eventueel vegan)*
- Doperwten
- Babyspinazie
- Sugarsnaps
- Citroen
- Munt
- Walnoten
- Zwarte peper*
- Parmezaanse kaas (niet bij de vegan variant)
Benodigdheden:
- Koekenpan*
- Snijmesje*
- Vergiet*
- Rasp voor kaas*
- Pepermolen*
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Kook de pasta en giet af.
- Meng de pesto erdoor.
- Kook de doperwten en de sugar snaps een paar minuten en mix de groente, samen met de babyspinazie, door de pasta.
- Snij de verse munt fijn, rooster de walnoten kort en strooi over de pastasalade.
- Naar eigen smaak citroen over de salade uitknijpen en op smaak brengen met zwarte peper en eventueel Parmezaanse kaas.