De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Veel kijkplezier!

Maatregelen i.v.m. Corona

Vanwege het coronavirus zijn de workshops in alle winkels geannuleerd. Helaas is het nog niet duidelijk wanneer de workshops weer kunnen plaatsvinden in onze winkels.

Klik op de stad bij jou in de buurt en schrijf je in voor één van onze leuke workshops. Tot in onze winkels!

Maatregelen i.v.m. Corona

Vanwege het coronavirus worden de workshops in alle winkels geannuleerd. In veel gevallen kunnen deze nog naar een latere datum verschoven worden. Dit proberen wij bij zoveel mogelijk workshops te doen, uiteraard in overleg met de workshopgever. In de meeste gevallen ontvangt de deelnemer een mail van de externe workshopgever over een andere datum of een restitutie, aangezien Dille & Kamille hier niet altijd verantwoordelijk voor is.

Workshops Alkmaar
Amstelveen
Workshops Amsterdam
Workshops Amsterdam de Pijp
Workshops Arnhem
Workshops Breda
Workshops Delft
Workshops Den Bosch
Workshops Den Haag
Workshops Deventer
Workshops Eindhoven
Workshops Enschede
Workshops Groningen
Workshops Haarlem
Workshops Hilversum
Workshops Leiden
Workshops Maastricht
Workshops Middelburg
Nijmegen
Rotterdam
Tilburg
Workshops Utrecht
Zwolle

Staat jouw winkel er niet tussen? Dan wordt daar op dit moment geen workshop gegeven. Houd deze pagina goed in de gaten voor toekomstige workshops.


Disclaimer

Hoewel Dille & Kamille de inhoud van deze workshop-pagina met aandacht samenstelt, kan het voorkomen dat je onvolledige of onjuiste informatie aantreft. 

Aangezien wij met externe partijen werken, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de workshops. Uiteraard worden deze workshops en de gastvrouw of -heer met zorgvuldigheid uitgekozen, toch kan het zo zijn dat bepaalde onderwerpen niet in een lijn met onze communicatie liggen.