Zalm ‘en papillote’ met citroen en dille
Voor 4 personen
Ingrediënten:
• 600 à 800 g verse zalmfilet
• ½ citroen (liefst van biologische oorsprong)
• enkele takjes dille
• roze peperbolletjes
• grof zeezout*
• 1 eetl. olijfolie*
Benodigdheden: aluminiumfolie, snijmesje*, ovenschaal*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Was de citroen en snij in schijfjes.
- Leg de zalmfilet op een groot vel aluminiumfolie.
- Schik de schijfjes citroen en de takjes dille op de zalm.
- Bestrooi met wat grof zeezout en roze peperkorrels en druppel er wat olijfolie over.
- Sluit het zalmpakketje, leg in een ovenschaal en laat de zalm 20 à 30 minuten garen (afhankelijk van de dikte van je filet).
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.