Hoe werkt de matcha-klopper?

Onmisbaar voor elke matcha-liefhebber: onze handige matcha-klopper, gemaakt van bamboe. Hiermee maak je de lekkerste matchadrankjes en -recepten. Maar hoe werkt het precies? Lees hier onze tips:

  1. Maak een matcha ‘shot’ door 2 theelepels matcha met 50 ml water van 80 graden (voor een latte) of 1 theelepel matcha met 60 ml water van 80 graden (voor thee) in een kommetje te mengen. NB: gekookt water is 100 graden, dus laat dit even afkoelen. 
  2. Klop het 20 sec in een snelle W-beweging tot er een schuimlaag ontstaat. 
  3. Maak je drankje af naar wens: bekijk ons recept voor matcha latte hier!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.