5x intens genieten, zo doe je dat

Als iets je blij maakt, al is het maar even, wordt je dag ineens een stukje leuker. Intens genieten van iets kleins, het klinkt zo simpel en dat is het ook. En het mooie is: de leukste dingen zijn vaak helemaal gratis. We vertellen je hoe wij dat doen.

Dit is onze top 5:

1. Zet een lekkere kop thee

Zoals onze 'witte' Pai Mu Tan, van de bovenste blaadjes en bladknoppen van de theestruik. Licht, iets nootachtig en ook heerlijk bij Oosters eten. Geniet en ontspan!

2. Ga naar buiten, de natuur in

Juist in de zomer zie je zo veel moois: vogels, sprekende kleuren, een spectaculaire zonsondergang… Laat je hoofd leegwaaien en geniet!

3. Deel je mooiste plant

Je gatenplant waar iedereen jaloers op is, die mooie cactus – stek ze! Eventjes geduld en straks maak je er iemand blij mee. Bekijk hier onze stektips.

4. Steek je handen in de aarde

Niets fijner dan met de handen in de aarde, in de tuin of op het balkon. Zaai mooie bloemen, dan help je de natuur ook een handje.  Kijk hier voor onze tips om bijen en vlinders te lokken.

5. Bak iets lekkers

Lekker bakken, dat fleurt elk weekend op! We toveren een prachtcake uit de oven – meteen een fijn excuus om wat proevers uit te nodigen. Ontdek hier onze favoriete recepten.


Bekijk onze artikelen