Schoonmaakborstels - Goed poetsgereedschap is het halve werk!

Met een stel stevige poetsborstels is het fijn schoonmaken. Van afwasborstel tot strobezem, van ouderwetse 'boender' tot gootsteenborsteltje, plumeau tot flessenwisser: je vindt ze bij Dille & Kamille. Allemaal gemaakt van natuurlijk materiaal: duurzaam, sterk én mooi. 

Schoonmaakborstels |Dille & Kamille

ONZE 5 FAVORIETE BORSTELS

 1. Ouderwetse 'boender'

  Met zijn harde haren van palmvezel ideaal om een stenen vloer of aanrecht te schrobben. De borstel ligt door zijn S-vorm goed in de hand, je kunt echt kracht zetten. 
 2. Plumeau

  Schilderijlijstjes, dierbare spulletjes, zelfs de bladeren van je gatenplant: voor het fijne afstofwerk gebruik je deze plumeau van pluizige Merinowol.
 3. Flessenwisser 

  Een lange steel, stevige borstelharen aan de zijkant en een zacht wollen puntje: ideaal om vazen en flessen tot op de bodem schoon te maken.
 4. Borsteltje afvoer/overloopgat

  Wat een raar borsteltje! Maar toch erg handig: je maakt er het 'overloopgat' van je gootsteen of wastafel mee schoon, bv. met wat dubbelkoolzure soda.
 5. Afwasborstel met 'navulling'

  We gebruiken 'm dagelijks. Deze klassieker is van beukenhout, met stevige borstelharen. Zijn die versleten? Gooi de steel niet weg, we hebben een losse borstelkop voor je.

Poetsborstels - Dille & Kamille

Bekijk al onze schoonmaakborstels