Schoonmaakborstels - Goed poetsgereedschap is het halve werk!

Fijn schoonmaken begint met een stel stevige borstels. Bij Dille & Kamille vind je alles om ieder hoekje van je huis mee te poetsen. Van afwasborstels en strobezems tot boenders en plumeaus, allemaal gemaakt van natuurlijk materiaal. Dus niet alleen handig, maar ook duurzaam, sterk én mooi. 

Schoonmaakborstels |Dille & Kamille

Onze 11 favoriete borstels 

 1. Plumeau

  Deze plumeau vangt stof zonder moeite! Schilderijlijsten, de bovenkant van de kast en zelfs de bladeren van je planten maak je snel stofvrij met deze plumeau van pluizige Merinowol.
 2. Gedraaide flessenreiniger (voor babyflesjes)

  Door de bijzondere vorm maak je met deze flessenwisser van metaaldraad en stevig haar eenvoudig de hals en bodem van vazen en flessen schoon. Hij is gemaakt van natuurlijke vezels en ideaal voor het reinigen van babyflesjes.
 3. Handborsteltje met haren van messingdraad

  Deze borstel met haren van messing is klein in de hand, maar groots in het stevige schoonmaakwerk, bijvoorbeeld het barbecuerooster.
 4. Handveger

  De ruwe haren van kokosvezel vegen zand en kruimels gemakkelijk op. Met het bijpassende veegblik heb je een perfect setje voor het snelle opveegwerk.
 5. Borsteltje afvoer/overloopgat

  Wat een raar borsteltje! Maar erg handig om je 'overloopgat' van je gootsteen of wastafel mee schoon te maken. Gebruik het samen met dubbelkoolzure soda voor een nog beter en schoner resultaat.
 6. Flessenwisser met wolpunt

  Het zachte wollen puntje aan de lange steel met stevige borstelharen aan de zijkant is ideaal om vazen en flessen tot op de bodem schoon te maken.
 7. Afwasborstel met 'navulling'

  We gebruiken 'm dagelijks. Deze klassieker is van beukenhout, met stevige borstelharen. Zijn de haren versleten? Gooi de steel niet weg, je vindt bij Dille & Kamille ook losse borstelkoppen.
 8. Flessenreiniger met punt van kokosvezel

  Met deze stevige flessenwisser met gebogen uiteinde maak je flessen tot op de bodem goed schoon. 
 9. Schoenveger

  Zitten je laarzen, na een heerlijke wandeling of een dagje werken in de tuin, vol zand? Hou het zand buiten met deze handige schoenveger. Door de twee rubbers aan onderzijde schuift hij niet. De haartjes aan de beide zijden maken ook de zijkanten van de schoenen schoon.
 10. Ouderwetse 'boender' in S vorm

  Deze boender, met harde, duurzame borstelharen van palmvezel, is ideaal voor het schrobben van een stenen vloer of aanrecht. Door de S-vorm ligt de borstel goed in de hand en kun je echt kracht zetten.
 11. Ouderwetse ‘boeder’ in 8 vorm

  Al net z’n krachtpatser als de boender in S vorm. Gebruik de borstel om de vloer mee te schrobben, bloempotten schoon te maken of om aanslag te verwijderen van tuinmeubilair.

Bekijk al onze schoonmaakborstels