Carrotcake met zelfgemaakte worteltjes van marsepein

Ingrediënten:
• 1 pak bakmix voor wortelcake + benodigdheden volgens de verpakking
• 1 pakje marsepein food colouring, groen en oranje 
• 100 gram poedersuiker
• huishoudhandschoenen
• 1 x bakblik van 20 x 30 cm

Bereiding:

  1. Maak de carrot cake volgens aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Verdeel de marsepein in 2 delen en meng de marsepein met groen en de andere helft met de oranje kleurstof.
  3. Gebruik hier wel huishoudhandschoenen of wegwerphandschoenen voor.
  4. Maak hier mooie worteltjes van voor op de carrot cake.
  5. Maak ondertussen het glazuur door de poedersuiker met een klein beetje water te mengen tot een mooi, wit glazuur.
  6. Pas op met teveel water, dan wordt het te dun en loopt bij van de cake af.
  7. Giet het glazuur over de cake en laat stollen.
  8. Snijd de cake in mooie kleine stukjes en garneer met een zelfgemaakt marsepeinen worteltje.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.