Scones met ham-kaasmousse

Ingrediënten:
• 1 pak bakmix voor scones + benodigdheden volgens de verpakking
• 100 gr roomkaas
• 75 gr schouderham
• 50 gr geraspte kaas
• zout en peper
• eventueel tuinkers

Bereiding: 

  1. Bak de scones volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat volledig afkoelen.
  2. Maak ondertussen de mousse: meng de roomkaas met de fijngesneden ham en de geraspte kaas.
  3. Blend met een staafmixer tot een gladde, romige mousse.
  4. Breng op smaak met wat zout en peper.
  5. Snijd de afgekoelde scones open, vul met wat mousse en bestrooi met wat tuinkers.

Variatietip: Maak - voor de afwisseling – ook een aantal scones met aardbeienjam en clotted cream

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.